Från Andra sidan

Okej, jag får väl erkänna att min tanke om att börja blogga om alla mina tankar och känslor under sommaren var god i teorin men som ni märker inte hållbar (alls) i praktiken. Nåväl, jag ger det ett gott försök till då jag vet att det finns de som gärna tar del av vad jag har för mig här borta på andra sidan Atlanten.

Jag har nu befunnit mig i Atlanta i snart två veckor - herrgud vad den tiden har gått fort! Första veckan ägnades åt orientation(introduktion) tillsammans med andra internationella studenter. Mest var det praktiska saker och information som rörde skolan, registrering och hälsoundersökningar, men självklart fick vi även hitta på lite kul saker och upptäcka Atlanta en del. Och - det bästa av allt såklart- det gav oss tillfälle att lära känna varandra och få nya vänner. Alla tjejer jag har träffat här (för än har jag inte träffat så många av det manliga könet, förutom professorer) är hur härliga som helst. Jag har insett vad fantastiskt det är att träffa folk från andra kulturer; både att få ta del av deras kultur samt dela med mig av min egen. Jag vet redan nu att den här upplevelsen kommer att bli oförglömlig och att den här chansen som jag har fått är helt ovärderlig.
 
Jag ska försöka att uppdatera er med jämna mellan rum (helst så ofta jag kan) om vad som pågår här. Det finns i alla fall ingen anledning att oroa sig för mig - jag har det så bra! Tänkte att jag skulle göra ett inlägg där jag berättar lite om skolan jag går på och ett annat där jag berättar lite om staden och området där jag bor, eftersom jag vet att några varit nyfikna. För tillfället nöjer jag mig med att dela några miniatyrbilder ifrån vårat turistande i Atlanta. Bilderna är tagna i Atlanta downtown, Georgia Aquarium och CNN Center. Jag ska ta tag i att ladda upp dessa och fler på facebook också, men internet är segt så jag har inte riktigt orkat ännu. Håll utkik där!

Alla vi fina ASC utbytesstudenter 13/14 :)

 
Event & Resor, Vardag | | En kommentar |
Upp